Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Коя е причината за болката в коленните стави?

Все по-често млади хора страдат от хронични възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, отчитат ортопедите

болка в колената
Коя е причината за болката в коленните стави?

Дори на подрастващи се случва да изпитат болка в коленните стави. Неразположението може бъде с остър характер, да се появи внезапно и бавно да отшуми. Понякога болката настъпва след дълго заседяване на едно място.

Причина за оплакванията е размекване на ставния хрущял в резултат на непълноценно хранене, наднормено тегло, недостатъчна физическа активност или прекомерни натоварвания, резки движения при навеждане и изправяне.

Острата болка най-често се съпътства от подуване, зачервяване и ограничен обхват на движение. Не отлагайте консултацията със специалист. Обикновено се налага режим на почивка, приемане на медикаменти и прилагане на компреси. Така възпалението постепенно отшумява.

За да избегнете проблемите със ставите, лекарите съветват да не прекалявате с въглехидратните храни и да не се заседявате дълго пред компютъра. Децата от малки трябва да свикнат да се хранят здравословно и редовно да спортуват. По този начин ще се избегнат двата основни рискови фактора за болки в ставите – излишните килограми и недостатъчната двигателна активност.

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив се препоръчва при различни дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, както и при травми на опорно-двигателната система.

„Занимавам се със спорт много активно и съм със стари ставни травми. Това ми причиняваше голям дискомфорт на моменти. Имало е периоди, в които едва се движех! Беше ужасно! Щастлива съм, че открих LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив, защото състоянието ми се подобри значително!“ – Галя.

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив
LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *