Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Избягвайте болестите с фън шуй

Според фън шуй има определени области в дома ни, които са засегнати от летящи звезди, а те причиняват болести. Ако искате фън шуй да се погрижи специално за вашето здраве, не е лошо да знаете какво представляват летящите звезди. 

protiv bolesti-smee6t se Buda-ukrasa za doma
Смеещият се Буда е украса за дома и пази от болести

В Китай тази формула се нарича Фей син фън шуй. Това е метод за напреднали от Школата на компаса и се базира върху квадрата Лоу Шу.

Летящата звезда на фън шуй е много популярен метод в Хонконг. Той взема предвид времевото измерение на фън шуй и дава подробна информация за областите на дома, които могат да бъдат засегнати от летящите звезди през определени месеци на дадена година. В съчетание с китайския календар, методът може да определи местата на летящите звезди. Всеки, който се намира в тези области, ще претърпи тежка болест (често фатална) в седмица или месец, когато самите звезди станат уязвими. Затова се наричат Болни звезди. Формулата е трудна за любители. Разбирането на изчисленията и тълкуването им предполага цялостно и дълбоко познаване на основните положения във фън шуй. Затова ви трябва специалист по фън шуй или сериозно обучение.

zdrave-malkaСпециалистът по фън шуй може да определи дали спалнята ви се пада в някоя от опасните области, засегнати от летящите звезди, като направи съответните изчисления, след като посети дома ви. Ако спалнята ви попада в такава област ще ви се наложи да я преместите, за да избегнете тежки болести.

Чигун или тай чи са част от системата за здраве във фън шуй. Упражненията им помагат да се държат отблокирани енергийните канали, което също освежава ума.

Здравословната балансирана диета с екологични храни, произведени без химикали, е друг начин да се успокоим, че вредни енергии или токсини не могат да нарушат баланса в телата ни.

Ако се разболеем, акупунктурата или акупресурата, както и китайската билкова медицина могат да уравновесят енергиите и да ни излекуват и пазят здрави.

 

 

Вижте как да получите късмет с фън шуй!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *