3 рецепти от народната медицина за сваляне на лошия холестерол

Лошия холестерол е проблем, който имат всички хора днес, или поне повечето от нас

bilka Той не подбира и вече атакува сравнително млади хора. Може да му противодействате с ето тези рецепти.

Рецепта 1

Семена от копър 2 супени лъжица, корени от валериан 1 супена лъжица, мед 5 супени лъжици. Всичко се надробява или се смила, така че да стане ситно нарязано или прахообразно. Сместа се добавя към меда. Разбърква се добре. След това добавете от тази смес една супена лъжица в две чаши вряща вода, оставете за един ден. Получената инфузията да се запазва в хладилника и се използва по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Рецепта 2

Зехтин 2 чаши, 10 скилидки чесън на парчета. Чесънът се пресова и се добавя към зехтина. Добавете и една връзка магданоз и розмарин. За по-лесно може да минете зеленото през блендера. Така получената смес използвайте колко е възможно по-често за готвене и салати. Може да добавяте и лимон, но той винаги се слага преди употреба. Тази смес, която е хем вкусна, хем полезна намалява холестерола без лекарства.

Рецепта 3

350 грама чесън, 200 гр. Чиста, хубава водка. Това е достатъчно, за да направи чеснова тинктура. Чесънът, който трябва да се пресован се залива с водката и се оставя да престои на тъмно място в продължение на 10 дни. Употребата трябва да започне постепенно. В началото се взимат 2 капки, а за една седмица капките трябва да станат 15-20 капки с постепенно увеличение. Взима се 3 пъти дневно преди хранене, като за по-добро усвояване може да се пият с мляко. Когато достигнете 20 капки, започнете да намалявате. Правете това прочистване на всеки 2 години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *