Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти и 2 съвета за дълголетие и здраве

За дълголетие и здраве спазвайте тези прости съвети, а ако направите и рецептите към тях – резултатите ще бъдат фантастични

bilka Колкото повече се движите, толкова по-добре, но без преумора. Всеки ден да се правят разходки на чист въздух или упражнения в проветрена стая. Натоварването се увеличава постепенно.

Да не се консумират тлъсти и пушени меса и колбаси и пушена риба. За готвене да се използва студено пресовано олио – шарлан. Да се избягва пържена храна.

Ябълки, патладжани, тиквички, пъпеши, тикви, краставици, домати, хрян, чесън, лук, шипки, елда, магданоз, риба, пресни сокове и отвари от моркови, червено цвекло, ряпа, глухарче, коприва, живовляк.

Сутрин на гладно 1 с.л. мед в 1 с.л. ябълков оцет.

1 препълнена чаена лъжичка суха коприва или една шепа прясна плюс 1 с.л. шведска горчивка се заливат с 200 мл вряла вода. Кисне 10 минути, прецежда се и се пие още топла 30 минути преди всяко хранене.

1 кг пресни или 200 г изсушени корени от магданоз се нарязват на ситно и се варят в 2 л вода на тих огън в затворена емайлирана тенджера, докато изври половината вода. След като отварата изстине, се прецежда и се добавят сокът на 1 кг лимони и 500 г мед. Разбъркват се и се изсипват в стъклен съд с капак, който се държи в хладилник. Пие се 3 пъти дневно по 50 мл 30 минути преди ядене. Като свърши, до излекуването се пие вместо вода отвара от 10 стръка магданоз в 1 л вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *