Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ползвате ли активен въглен за лечение на подагра?

Активният въглен може да ви помогне да подобрите състоянието си, ако имате подагра

активен-въглен
Ползвате ли активен въглен за лечение на подагра?

Той ще донесе облекчение и релакс за засегнатите от подагра стави.

За тази рецепта ще ви трябва доста голямо количество активен въглен, който трябва да се счука. Счуканото количество трябва да е около половин чаша. Добавете малко вода и две лъжици ленено семе. Сега всичко това трябва да се смели, за да се получи паста. За да добие тази смес състояние, в което да може да се маже, може да добавите и ленено масло. Възпаленото място се маже през нощта. Отгоре се слага найлон и плат, така че да се не изцапате. Обикновено облекчението идва на следващата сутрин.

Ето ви бонус от още една рецепта, с която да се справите с вашата подагра.

Вземете безсолно масло, домашен хляб хляб с квас, а не с мая/ и алкохол в равни количества. Разтопете маслото в тиган, докато образува пяна, сложете натрошения хяб и внимателно изсипете вътре алкохола /може и да е спирт, но не с по-висок градус от 40/. Алкохолът трябва също така трябва да изгори, за да се образува мехлем. Необходимо е да се държи тази смес в хладилника.

По време на пристъп на подагра натрийте с това домашно лекарство засегнатата област. Хубаво е наблизо да има източник на топлина и да разтриете много добре мястото. Сложете найлон и някаква превръзка и останете така колкото може по-дълго.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *