ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Упорит грък отказа химиотерапия и живя до 102 години

Прекрасната история на един мъж от съседна Гърция е поредното доказателство, че човек никога не трябва да губи надежда, дори когато са му казали, че му остават няколко месеца живот.

През 1976 година лекари в САЩ съобщили на Стаматис Мораитис, че е болен от рак на белите дробове и че ще умре след 6 месеца. Тогава 9 различни лекари потвърдили диагнозата и го посъветвали веднага да започне агресивно лечение с химиотерапия. Стаматис обаче не се съгласил да се лекува по този начин и решил да се върне в родината си, на остров Икария в Гърция.

След неговото завръщане се случило нещо невероятно! В началото той изпаднал в тежка депресия, за него грижи полагали майка му и съпругата му. Но не след дълго болният станал от леглото и посветил последните си месеци на общуването с близки и приятели, на разходки сред природата и работа в градината. Той дори не очаквал, че ще доживее до раждането на плодовете от засадените растения. Случило се обаче чудо – той почувствал как силата му се връща. Всеки ден Стаматис се радвал на слънцето и чистия въздух край морето.

Минали въпросните 6 месеца и той не умрял. Мораитис ставал рано, грижел се за градината си, сам си приготвял обяда със зеленчуци от градината. Вечер си почивал в местната кръчма, играейки домино с другите. Годините минавали и той се чувствал все по-здрав. След 30 години такъв живот, когато навършил 97 години, гъркът отишъл на преглед, за да провери stamatis rak lechenieкакво се случва с болестта му. Тогава разбрал, че всички лекари, които му били поставили тежката диагноза, вече са мъртви.

Упоритият старец с невероятна история починал на 102 години. В смъртния му акт написали, че е починал от дълбока старост. Ракът дори не бил споменат, защото при последния преглед се разбрало, че Стаматис е здрав.

На Икария всички хора живеят спокойно. Те не бързат за никъде, хранят се със зехтин, рукола, елда, пълнозърнест хляб, риган, магданоз. Използват билки. Ядат червено месо само веднъж в седмицата.

„В края на деня ние не сядаме пред телевизора. Говорим си, смеем се, живеем простичко”, споделят жителите на острова.

През деня те ходят по 20 км, а през следобедните часове се отдават на активна почивка. Живеят без стрес, не са алчни и казват, че са щастливи.

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *