ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болни стави – конкретно лечение с ето тази рецепта

Събрахме за вас най-добрите рецепти за превенция и лечение на болни стави

болни стави

Кедровите ядки при болни стави

За болни стави – към 300 г сурови кедрови ядки добавете 0,5 литра водка, и 300 грама захар истинска кафява захар. Оставете един месец на тъмно, като от време на време разбърквате и разклащате, за да се разтвори захарта.

Когато стане готова, пийте от тази инфузия по 1 супена лъжица сутрин и вечер 20 минути. преди хранене. Ядките могат да се използват повторно /пак се заливат и престояват с водка и захар/, но инфузията от тях вече се приема по 2 супена лъжица. Ядките могат да се почистват и също да се изядат. За пълно излекуване е необходимо да се направят 4 курса, като след тези 4 курса се почива 1 месец и се продължава пак по същия начин, ако положението със ставите е много тежко.

Компрес при болки в ставите

Необходимо ви е 0,5 литра водка, 50 г камфоров спирт и 10 таблетки аспирин, 10 таблетки индометацин, 50 г медицинска жлъчка. Таблетките, раздробени на прах се прибавят към спирта. Всички компоненти се комбинират и се разбъркват старателно. Полученият обем на сместа се разрежда с вряла вода до 700 мл. Може да се маже, а може директно да се натопят бинтове и да се увият болните стави.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *