ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекувайте бялото течение!

Не свиквайте с него, защото е много опасно!

bialo te4enieНе си мислете, че е нормално да имате бяло течение. То показва, че нещо в организма ви не е наред дори и когато ви се струва, че е малко или незначително и нямате други оплаквания. Имайте предвид, че това могат да бъдат много упорити гъбички и определянето на лечението става след като си направите микограма. Иначе може да пиете всякакви лекарства и след като ги спрете – течението започва наново. Самото течение може да ви навлече и други заболявания, като се започне с ранички на шийката на матката и се стигне до рак!

След като посетите личния си лекар и поискате да ви изпрати на гинеколог, попитайте къде ще ви препоръча да си направите микограма, защото не всички лаборатории предлагат услугата. Струва десет лева, но ще ви даде точна информация за лекарството, което трябва да пиете. След като проведете лечението със съответното лекарство, започнете да приемате билкови смеси – има много ефективни рецепти против бяло течение. Освен това работете заповишаване на имунитета си.

  • Направете каша от добре узряло манго и я нанесете на вагиналната област, като оставите да действа няколко минути преди да изплакнете обилно с вода.
  • Яжте поне един банан на ден, за да засилите имунитета си.
  • Вземете си сушени червени боровинки (има ги във всеки супермаркет) и варете от тях чай – една чаена лъжичка в 250 мл вода се вари 5 минути. След като се охлади изпивате водата и изяждате боровинките по възможност без захар, но може с мед.
  • Мийте вагиналната област с вода, в която сте разтворили сока от един прясно изцеден лимон.

Прочетете още рецепти против бяло течение в нашия сайт.

 

Бактериални и гъбични инфекции

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *