ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Невероятно лесна и ефективна рецепта при високо кръвно налягане

Днес бихме искали да ви предложим невероятно ефективна рецепта за намаляване на високо кръвно налягане

висико кръвно
Невероятно лесна и ефективна рецепта при високо кръвно налягане

Тази рецепта е ефективна, не само заради природните съставки, но и заради това, че е изпробвана във времето. Тази рецепта не само ще намали високото кръвно налягане, но и ще укрепи имунната ви система. Важното е да се приема редовно. Като всяко естествено лекарство от значение е и по-продължителния прием.

Подготовка и прием: вие имате нужда от четири супени лъжици ситно нарязани борови иглички, смесени с две супени лъжици смачкани плодове на шипка. Към тази смес добавете една супена лъжица ситно намачкана кора от лук. Към тази получена смес трябва да излеете един литър вода. Оставете да заври и след това я подръжте малко на слаб огън, след това отстранете от огъня и я оставете да престои в продължение на четири часа, след което се прецежда.

Тази лечебна отвара трябва да пие по 100 мл. три пъти дневно половин час преди хранене.

Редовният прием на тази отвара съчетайте със здравословно хранене. Не е задължително да пазите някаква специална диета. Достатъчно е само да намалите или ликвидирате приема на солени и сладки храни, както и на газирани напитки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *