Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Полетата и силите около нас са определящи за здравето ни!

Според фън шуй нашите тела са част от земното магнитно поле и съответно се влияят от него и всеки човек притежава енергийно поле, което се простира отвъд видимите граници на човешкото тяло.

Вселената е необятно поле от енергия. Изучаването на фън шуй е изучаване на тази енергия.

Целият космос е трептяща мрежа от непрестанни комуникации. Трептенията се движат по тази паяжина от енергия с невъобразима скорост. Далечни импулси изпращат съобщения в тела и събития привидно отдалечени на светлинни години. При все, че нашите сетива възприемат света като съставен от отделени една от друга форми, всичко, което преживяваме, всъщност е един спектър от жизнена енергия.

За учените днес, в края на двадесети век, е съвсем естествено да говорят за космоса като за енергиен спектър. Но това е било основна постановка на китайската наука много преди началото на настоящото хилядолетие.

„Всяко вещество и всяка форма са енергия. Движението на слънцето, луната и звездите, всичко, което се появява и изчезва, е Ин и Ян. Облаците, мъглата, влагата, същността на всяко живо същество, всеки растеж и развитие – всичко това е енергия“ пише китайският философ и естествоизпитател Лу Йен, често почитателно наричан Прародителя Ю.

Изначалната китайска фраза, изразяваща връзката ни с вселената е Джъ Джун. Тя често се превежда като магнетизъм. Изучаването на привличания от най-различен тип довело китайските учени от времето на късната династия Хан, преди около 2000 години, до идентифицирането на специфични магнетични полярности. Тези открития се определят като „най-великият принос на китайците във физиката“. По времето на династия Тан (618 – 906) навлиза в употреба компасът. Но още в началото той е бил използван за цели, далеч отвъд ограниченото значение на понятието магнетизъм в модерната наука. Чрез задълбочени наблюдения, които формират основите на китайската медицина, се установява, че човешкото тяло също има магнетични качества (както го доказаха и днешните учени, чрез установяването на присъствие на желязо в кръвта). Нашите тела са част от земното магнитно поле и съответно се влияят от него и всеки човек притежава енергийно поле, което се простира отвъд видимите граници на човешкото тяло.

Енергийният белег на всяко човешко същество се определя от конфигурацията на силовото поле на вселената във всеки един момент. Това схващане лежи в основата на фън шуй.  Автентичното изкуство на фън шуй не се състои от поредица фиксирани правила за това кога да правим нещо или къде да поставим даден предмет. Вместо това, то се опира на дълбоко осъзнато разбиране за енергийните структури във вселената и тяхното взаимодействие с всеки индивид. Ако иска да даде стойностен съвет на някого, специалистът по фън шуй трябва да вземе пред вид времето на раждане, влиянието на близки и далечни галактики и небесните ритми, които обгръщат всички ни.

 

 

Научете още едно интересно проявление на аурата

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *