Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не пропускайте дните за лунна диета през месец ноември!

В началото на настъпващия месец ноември, отново поглеждаме към календара, за да видим кои са най-подходящите дати за лунна диета

Водещите световни диетолози препоръчват практикуването на лунна диета, тъй като чрез нея по лесен и оптимален начин се пречиства организма от токсини и вредни вещества, зареждаме се с положителна енергия и сбъдваме мечтата си – да се разделим с излишни килограми.

Лунната диета е режим, който е изцяло подвластен на движението и фазите, през които минава естествения спътник на Земята. Още от древността се знае, че когато Луната преминава през различните си фази, това движение пряко се отразява в промени на електромагнитното поле на планетата ни.

lunna-dieta
Направете разтоварваща лунна диета

Доказано е още, че Луната влияе върху приливите и отливите, върху размножаването при животните и при растежа на растителните видове.

Тя оказва влияние и върху емоционалното състояние и физическия статус на хората. Луната прави някои от нас изключително активни, други се отдават на творческите си импулси, трети пък попадат в клопката на депресията.

Затова диетолозите съветват всички, които желаят да изпитат благотворното влияние на Луната, да се подложат на тази мистериозна лунна диета.

Изисквания:

По време на този режим са забранени храни, в които присъстват сол, рафинирана захар, мляко и млечни продукти, меса, хлебни изделия от бяло брашно.

Ако решите да спазите хранителния си режим в предишния и последващия ден на този, отговарящ на фазата на Луната, то това ви гарантира отслабване с поне 3 килограма.

Датите от календара, в които е най-подходящо да пречистим и витализираме организма си, са ни предоставени от сайта Днес +.

Пълнолунието е в своя апогей на 07 ноември 2014 г. в 00:23 часа;

Луната попада в последна четвърт на 14 ноември 2014 г. в 17:16 часа;

Новолунието настъпва на 22 ноември 2014 г. в 14:32 часа;

Луната преминава в първа четвърт на 29 ноември 2014 г. в 12:06 часа.

Има време да си направите разчет на дните и навиците на хранене, за да направите полезната лунна диета.

Не забравяйте, че не трябва да гладувате, а да приемате много свежи плодове и зеленчуци, смлени орехи, както и да пиете много вода, чайове, билкови отвари, но подсладени само с домашен мед или със стевия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *