Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Остеохондроза – това са 5 златни рецепти за профилактика и лечение

Тези рецепти са се използвали от нашите баби и дядовци

остеохондроза

Сега с развитието на медицинската технология и икономика, тези методи остават в сянка, което е много тъжно. Но, при използване на народната медицина при дегенеративни заболявания, като остеохондроза, в допълнение към други методи, лечението и превенцията ще бъдат по-ефективни и приятни.

Настойка от див пелин

Една супена лъжица див пелин се залива с половин чаша вряла вода и се настоява в термос за 2-3 часа. След това се прецежда и се използва за мазане на засегнатото място.

Тинктура от цвят на люляк

Една чаша люлякови цветя се настоява в 500 мл водка в продължение на няколко дни. Когато течността стане лилава се използва за мазане на болезнените участъци.

Настойка от чесън

200 грама чесън се намачква хубаво и се залива с 0,5 литра водка. Престоява на тъмно място 8 дни, като се разклаща от време на време. След това се използва за мазане.

Миро от хмелови шишарки

Една супена лъжица прах от шишарки на хмел се залива с една супена лъжица масло, най-добре зехтин. Разбърква се добре и се използва за мазане на местата, на които се усеща болка.

Миро от дафинови листа и иглички от хвойна

Смесете една супена лъжица от хвойнови игли и дафинови листа. Добавете 2 супени лъжици растително масло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *