Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Алкохолът причинява фертилни и менструални проблеми

Неслучайно хората препоръчват за всичко да се целим в златната среда

алкохол вреда Една-две напитки (зависи от теглото и пола) може да послужат като външен лубрикант. Алкохолът понякога помага да преодолеем сексуални задръжки или чувство на неадекватно представяне в леглото. Прекаленото му консумиране обаче води до обратен резултат не само в секса. Повечето милиграми спирт в кръвта опияняват дотолкова желанието ни за секс, че то колкото и да иска да влезе в играта, не може да помръдне от резервната скамейка, заобиколено от винарки.

Странични ефекти

Продължителното консумиране на алкохол може да превърне мъжа в собственик на временно състояние, известно като „клюмналият пивовар“. Може и да го сдобие с пълнокръвна импотентност. Прекомерното пиене може да прецака плановете ви за зачеване. Дамите, които обичат да гаврътват напитки, забременяват по-бавно и по-често имат фертилни и менструални проблеми.

Какво ни причинява той

Алкохолът е депресант, който влияе на централната нервна система. Той се замесва с дихателните и чувствителните нервни окончания и с тези на кръвообращението, които са изключително важни за възбудата и оргазма.

Алкохолът дехидратира тялото. Възбудата се нуждае от определено количество кръв, за да достави кислород и по-добра чувствителност в гениталиите, даваща ерекция на мъжете и вагинална смазка на жените.

Повечето алкохол засилва производството на ангиотенсин – хормона, който се свързва с еректилната дисфункция.

Той е виновен за забавената еякулация. Проучване показва, че 11 процента от консумиращите алкохол имат проблем с достигането на оргазъм. Мъжете свършват по-трудно, докато жените имат нужда от допълнителна стимулация, за да кулминират.

Води до вагинална сухота. Докато алкохолът може да помогне за социализирането извън леглото, със сигурност не е добър медиатор между партньорите между чаршафите. Той изсушава вагината, което пък води до дискомфорт, болка и често протриване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *