Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изгонете болката от шиповете с мокса!

Появят ли се, шиповете правят живота ни черен – притискат нервите, създават болка и неудобство и често няма отърваване от тях

шипове Как да смекчим страданията си, обяснява ендокринологът д-р Пламен Попиванов, който е специалист по остеопороза.

НАГРЯВАНЕ С МОКСА НАМАЛЯВА БОЛКАТА

„Когато се появи шип, той пробива меките тъкани и за да заздравее мястото, трябва да му се даде покой. Вариант за обезболяване на травмирания участък е да се направи инжекция в близост до шипа, която облекчава състоянието около 20 дни, или известно време да се пият обезболяващи“, обяснява д-р Попиванов. Специалистите, към които може да се обърне страдащ от подобен проблем, са травматолог, ортопед, ревматолог и по изключение невролог.

„Част от хората имат висок праг на търпимост на болка, но други изживяват същата болка в пъти по-силно. Затова един от методите за справяне с шиповете е, като се модулира прагът на хроничната болка и човек започва да не я усеща така дразнещо, дори тя може да изчезне“, обяснява д-р Попиванов. Такъв метод е иглотерапията. Друг „спасителен пояс“ е нагряването на специални биологично активни точки по тялото с билкови пури мокса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *