Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова смъртоносна мания сред тийнейджърите – пушат цветове от хортензия!

Колкото и добре да гледате хортензиите, напоследък не се развиват и цели чепки мистериозно изчезват от балкона или градината ви

хортензия Внимание! Това може да е сигнал, че тийнейджърът ви е станал жертва на вредна мода, дошла от Германия – пушенето на хортензии.

Според почитателите на канабиса цветовете на хортензията имат почти същото въздействие като него. Изтъкват като тяхно предимство, че са безплатни.

Ако забележите, че пуберът съмнително бере белите, розови или сини цветя, веднага го спрете. Защото пушенето им може да се окаже фатално. Като начало то води до стомашно-чревни проблеми, след това затруднява дишането, ускорява сърдечния ритъм, предизвиква замайване. С времето може напълно да унищожи централната нервна система и да предизвика смърт.

„При нагряване химическите вещества, които се съдържат в хортензията, се превръщат в циановодород. Той е по-известен под търговското наименование циклон БУ. Това е пестицидът, който нацистите са използвали в концлагерите“, обяснява професорът по фармация Курт Хостетман. Иначе казано – пушачът на хортензии може да загине задушен, досущ като в газова камера. Затова вземете незабавни мерки, ако подозирате, че детето ви се е отдало на порока.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *