Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са най-лесните, интересни и ефективни съвети за дълголетие!

Известният американски лекар проф. д-р Дейвид Агус от Университетската болница в Южна Калифорния дава интересни съвети за дълголетие

дълголетие
Първият може би няма да се хареса на никого – не спете до по-късно през почивните дни. Специалистът твърди, че по този начин нарушавате обичайния си ритъм и затормозявате организма: “ Ако в делничните дни ставате в 7 часа, а в събота и неделя – в 9, ще ви е нужно известно време да свикнете отново с режима си. Обикновено това се случва около сряда.

Старайте се да се храните по едно и също време -подобна регулярност се отразява положително на организма. Хората, които ядат в различни часове, са застрашени в голяма степен от диабет, заявява лекарят на базата на проведени изследвания.

Ако обувките ви стягат или високите токчета уморяват краката ви, незабавно минете на по-удобен вариант. Болката и възпалението не водят до нищо добро.

Проф. д-р Агус утвърждава принципа на умереност в начина на живот и заявява, че не бива да се прекалява дори със спорт и здравословни храни.

Упражненията са полезни, но не и усилените тренировки. Половин-един час движение дневно е достатъчно. В офиса използвайте всяка възможност да станете от стола ида се разтъпчете. Деловите и приятелските срещи опитайте да провеждате под формата на разходка. Избягвайте асансьора като чума. Редовно пийте по чаша червено вино.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *