Сироп от бъз топи тумори и кисти

Бъзът е удивително растение

бъз От първите нежни листенца, от които се вари витаминен чай през пролетта, през нежните и ароматни цветове, лекуващи белите дробове, и свършвайки с корените, помагащи при стомашни заболявания – той е своеобразна аптека. Плодовете му, смесени със захар 1:1, след две седмици дават обилен сироп. След прецеждането на сиропа, зрънцата бъз се изсушават и се получава прекрасно средство против запек.

Сиропът от бъз е силно биологичноактивно средство: противораково, противотуморно, кръвоочистително. Оказва слабително действие, регулира нервната и укрепва имунната система, бори се с проблеми с гърлото. Използва се и при заболявания на кръвта и лимфната система, за лечение на ревматизъм, подагра, артрити, остеохондроза, болести на бъбреците. Особено е полезен за профилактика на вирусни заболявания в периода на обостряне на грипа. Пие се по 1 ч.л. след храна 3 пъти на ден един месец, след което се прави прекъсване от 2 седмици и отново може да се пие един месец.

При по-сериозни заболявания на гладно се изпиват 150 мл дестилирана вода, а след хранене – 1 ч.л. сироп от бъз. Лечението продължава месец, след това почивка половин месец и т.н.

Не бива обаче да се прекалява с това вкусно лекарство, тъй като може да доведе до силно разстройство, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *