Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитва срещу болести и страхове на Джоузеф Мърфи

Молитва срещу болести и страхове помага за подобряване на психическото състояние

Молитва срещу болести и страхове се описва в книгата на Джоузеф Мърфи. В една от своите книги Джоузеф Мърфи дава интересна информация за въздействието на положителните твърдения върху живота ни

молитва срещу болестиДжоузеф Мърфи Оказва се, че нашите мисли оставят своя отпечатък върху клетките на мозъка и всичко това, рано или късно, се проявява в реалността. От там идват и всичките ни болести и неприятности. Достатъчно е човек всеки ден да гледа зловещи новини, за да си навлече различни заболявания.

Но тези „отпечатъци“ могат да са и благоприятни, като внушим на своите клетки всичко, което искаме да видим в реалността. Най-интересното е, че тези техники работят дори при хора, които не вярват особено в тях. Достатъчно е просто човек да изговаря положителни афирмации през деня и резултатите не закъсняват. Разбира се, по-добре е положителните настройки да се произнасят с увереност. При това при чувствителните и емоционални хора резултатите от молитвите настъпват много бързо – практически мълниеносно, още на втория ден се наблюдават чудеса.

Ето една чудесна молитва, която помага в ситуации, когато човек е объркан, налегнало го е безпокойство, болести и неприятности. Сутрин и вечер произнасяйте: „Периодично през деня ще превключвам вниманието си от неприятностите и раздорите във външния свят към намиращото се в мен Божествено присъствие и ще влизам в контакт с този вътрешен Божествен интелект. Зная, че се подхранвам духовно и ментално и Божествената река преминава през моя разум. Безкрайният интелект ми разкрива съвършената идея за решаването на всеки проблем, с който се сблъсквам. Отхвърлям влиянието на всичко външно, преходно и утвърждавам върховната власт на присъствието и силата, намиращи се вътре в мен. Усвоявам Великата истина, че безкрайният интелект ме насочва. Божественото изцеляващо присъствие прониква във всеки атом на моето същество и се чувствам свободен,уравновесен, спокоен. Зная, че то възстановява моето здраве. Отправям дълбока благодарност за чудесното изцеление, което става с мен в момента“, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *