Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето полезната алтернатива на обикновената сол!

Розовата хималайска сол е здравословна и полезна алтернатива на обикновената готварска сол, за която знаем, колко може да ни навреди

Хималайската сол се отличава с някои наистина съществени предимства и затова заслужава внимание и място на вашата трапеза. Тя е наистина прекрасна алтернатива на обикновената готварска сол, посочва GlobalHealt и ето защо:

Розова хималайска сол - полезната алтернатива на готварската
Розова хималайска сол – полезната алтернатива на готварската

Розовата хималайска сол съдържа същите минерали, които се съдържат в нашето тяло и това е наистина впечатляващо! Списъкът е дълъг цели 84 позиции, а някои от най-важните минерали са натриев хлорид, сяра, калций, калий и магнезий. Всички те са във форма, позволяваща лесно усвояване от човешкия организъм.

Съпоставена с обикновената готварска сол, хималайската съдържа по-малко натрий, а розовият цявят се дължи на желязото в нея. Когато се използва като подправка на ястия, розовата сол позволява реално да се намали консумацията на натрий и да се избегнат вредните последствия от неговото предозиране.

Розовата хималайска сол има няколко специални предимства: стимулира дихателната функция, поддържа стабилен рН баланса в клетките, забавя стареенето, предпазва от мускулни спазми и спомага за детоксикацията на организма.

Защо хималайската сол е толкова необикновена? Както сме писали и преди, хималайската сол е престояла милиони години под земята, девствена и защитена от замърсителите на околната среда. Със сигурност розовата хималайска сол е най-чистата и полезна сол, която може да бъде намерена на нашата планета.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *