ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вижте жената, която се пристрасти към… бременността!

С четири собствени деца и три пъти сурогатна майка, 37-годишната Тара Сойер не може да живее, ако не е бременна

Тя не е просто сурогатна майка по професия, а страда от особена зависимост – не може да живее, ако не е бременна. Това установила англичанката Тара Сойер, след като родила четирите си деца. Веднага след това предложила утробата си на две бездетни двойки, които дарила с три бебета за две години и то абсолютно безплатно. Оказало се, че и това не й е достатъчно и единственото, за което мечтае, е отново да е бременна.

„Когато утробата й е празна, тя не е на себе си“, споделя съпругът й, който е шофьор на камион. Най-странното е, че той не само не вижда нещо нередно в това жена му вечно да носи бебе в корема си, но и се чувства доволен от нея. Според специалисти обаче става въпрос за рядко срещана форма на зависимост. Пристрастена е към бременността.

Природата пък се оказва изключително благосклонна към нея – не само ражда хубави и здрави бебета, но и не разваля фигурата си. Дори нямала стрии, хвали се самата тя.

bremennost12За последен път Тара родила близнаци през февруари. Само седмица по-късно вече търсела в интернет родители, които се нуждаят от утроба за бебето си. Не искала дори да й плащат за услугата. В нощното й шкафче винаги има заредени няколко теста за бременност. Според личния й план график, за да се чувства добре, до края на годината трябва отново да е бременна.

„Сурогатното майчинство е най-доброто нещо за мен – хем аз ще си получа мечтаната бременност, хем още една двойка ще бъде щастлива да има бебе“, обяснява Тара, показвайки колекцията си от снимки с огромен корем. Селфитата, които си прави също са единствено на тази тема.

Странната пристрастеност на англичанката се отразява не по-малко странно на живота на семейството й. За разлика от четирите бременности, когато раждала собствените си деца, тя е много по-отговорна към износването на чуждите. Пие постоянно витамини, плува, ходи на специална йога. Съпругът Мат постоянно се тревожи дали жена му ще успее да задържи поредното бебе до край, независимо че не става дума за негово дете. Наследниците на семейството също са станали специалисти по въпроса и постоянно следят състоянието на майка си. По-големите вече са компетентни повече от възрастните, казват родителите им. А Тара е категорична, че ще ражда деца до момента, в който утробата й откаже да работи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *