Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ползата от хранителните добавки е дългосрочна и важна за здравето

В повечето случаи тя е под формата на витамини, минерали, билки или ензими

хранителни добавки Приемането на правилния тип добавки може да е от доста добра полза за здравето, но това не означава, че са съвсем безопасни.

Предимства: Ако хранителният ви режим не е особено пълноценен

Заради истеричния ви начин на живот. Ако страдате от някакво здравословно състояние, то може да повикате на помощ мултивитаминните добавки.

Най-често възрастните изпитват недостиг на калий, витамин D и витамин В12. Освен това тези, които имат алергия към млечни продукти, страдат от недостиг на калций, който може да бъде набавен чрез хранителните добавки.

Ако не сте любители на риба и орехи, в които има високо съдържание на омега-3, то най-вероятно мозъкът ви страда от недостиг на мастни киселини.

Ако имате алергия към ядки, твърде вероятно е да не получава организмът ви достатъчно протеини. Те са особено важни за хора, които спортуват поне два пъти в седмицата. Неслучайно във фитнес залите се предлагат протеинови шейкове.

Децата, които са злояди, не получават дневните си дози от доста витамини и минерали. Затова мултивитаминен сироп или дъвчащ бонбон, пълен с хранителни добавки, ще им достави необходимата питателност.

Ако приемате витамини С и Е в по-напреднала възраст, може да ви предпази или да забави появата на Алцхаймер.

Жени в детеродна възраст, бременни и кърмачки е добре да приемат желязо и фолиева киселина, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *