Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 метода за възвръщане на хармонията и спокойствието

Спокойствие, спокойствие – всеки го иска

хармония Признателност и любов

Възвръщане на хармонията е възможно и след като човек усети топлина и разгръщане в гърдите. Това отначало е слабо и сдържано. Ефикасен метод да се усили усещането е да се извика чувство на признателност и благодарност и то да бъде оставено да обземе гърдите. Сърцето е особено чувствително към признателността и любовта. За някои е достатъчно да си представят дете, което обичат и което ги обича, или любимо животно.

За други е пейзаж или хубав спомен – на ски или с лодка в морето. При това упражнение понякога се появява усмивка, родена сякаш в гърдите. Тя е знак, че сърцето влиза в нормален ритъм.

В „Америкън джърнъл ъв кардиолоджи“ учени от института „Хатмат“ доказват, че само извикването на позитивна емоция, хубав спомен или дори на въображаема сцена много бързо довежда играещия сърдечен ритъм до кохерентност.

Човек в равновесие

Когато човек е спокоен и уравновесен, има достъп до мъдростта на емоционалния си мозък, до интуицията си, до способността да разсъждава, да прави абстрактни умозаключения и да планира.

Някои хора постигат равновесие с йога, други с танци, а трети с молитва. Всеки намира своя начин. Но ако няма време, 3 дълбоки вдишвания и издишвания спасяват положението. Имунитетът се повишава, както и устойчивостта към инфекции и се постига хормонален баланс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *