Глината е целебна и чисти токсините

Предполага се, че някога човекът е умеел да обработва и размеква камъни и да преработва амброзията и нектара, за да може да ги консумира

глина През XX в. в Южна Америка е имало посветени в тайната за размекване на камъни, която се предавала от поколение на поколение. Не е изключено те да са я открили, като са наблюдавали птицата, чието име в превод означава „пробиваща камъни“. Тя издълбава в скалите впечатляващи с размерите си вдлъбнатини за гнезда. Това ставало, като размеквала камъка със сока на редки треви.

Излиза, че амброзията и нектарът от Америка и други континенти се различават от използваните на Олимп. Но съставката, даваща енергия и жизнена сила, със сигурност е аналогична. Може би това е вид глина. За глината се знае, че е целебна и има детоксикиращ ефект. Една специална глина, която отделя сладък (като нектар) сок, ядат жителите на Сибир, Чукотка, Персия, Ява, Боливия, Нова Каледония.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *