Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 храни, които треньорите на звездите не препоръчват

Изключете ги от менюто си, залегнете на физическите упражнения и се радвайте на добро здраве и фигура

полезна храна

Алкохол

Ако искате да изтриете няколко години от лицето си, спрете готините иначе коктейли, съветва известната йога инструкторка Тара Стайлс. Според нея онези, които искат да отслабнат, трябва да забравят за алкохола, защото той съдържа само „празни калории“. Ако пълният отказ от алкохол ви се струва твърде екстремен, йога инструкторката съветва да го спрете за месец, а след това да си позволявате по 2-3 питиета на седмица.

Грозде и банани

Харли Пастернак, който се грижи за добрата форма на Лейди Гага и Кейти Пери, обича да казва, че никой няма да живее по-кратко, ако се откаже от бананите и гроздето. Той препоръчва на клиентите си да хапват плодове с ядлива кожа и семена, които също може да се консумират, или пък цитруси. Най-полезните хранителни вещества на повечето плодове се намират в обвивката им, затова според него бананът няма с какво да допринесе за здравето ни. Колкото до гроздето, той казва, че го избягва, защото то съдържа декстроза, която е с много висока гликемична захар.

Преработени храни, особено рафинирани въглехидрати

Валери Уотърс, която се е грижила за здравето и стройната фигура на Джесика Бийл, има свое верую за храната. Според нея, ако в една храна има съставка, която не може да се произнесе, най-вероятно не е добра за консумация. Според колегата й Джаки Уорнър хлябът, бисквитите и подобни неща се превръщат в организма директно в мазнини, вредни и за здравето, и за добрата ни форма.

Газирано, дори и диетично

Друг звезден треньор – Джон Деймиън, казва, че всяка диета трябва да зачеркне първо газираните напитки, дори върху тях да седи надпис „диетично“. Те са предпоставка за здравословни проблеми като гниене на зъбите, загуба на костна маса, хипертония. Проучвания се доказали, че консумацията на газирани питиета води до покачване на теглото и повишен риск от инсулт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *