Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Майкъл Дъглас проговори за спасението си от рака

Звездата Майкъл Дъглас проговори за ужасите на лечението си от рак на гърлото. Той разказа за спасението си от рака на конгрес на Международната асоциация на специалистите по рак на главата и шията в Ню Йорк.

mikaelМайкъл Дъглас признава, че истината за болестта му е била смазваща. “Когато разбрах, че имам рак на гърлото в четвърти стадий, очите ми буквално изхвръкнаха”, разказва актьорът. Макар да не знаел особено много за болестта – било му ясно, че нещата отиват към лошо. Дъглас смята, че това е бил най-лошият момент в живота му, описват от medikforum.ru.

Майкъл Дъглас си спомня, че преди да му поставят страшната диагноза лекарите три пъти сбъркали с изясняването на причините за здравословните му проблеми Той неведнъж търсил помощ заради силни болки във венците. Едва след като му направили компютърна томография се разбрало какъв точно е проблемът му. Препоръчали му химио- и лъчетерапия.

Седем седмици Дъглас дисциплинирано ходел на препоръчаните процедури.

Очакванията му за стабилизиране на здравето обаче не се потърпели: ден след ден състоянието му се влошавало. Актьорът отслабнал за това врме с 20 килограма, защото отказал да се оперира превантивно и да поема храни през специална сонда. Наложило се да се консултира сдиетолог за специализирано хранене, което да го стимулира към възстановяване на теглото.

Лекарите и сестрите в онкологичния център били според Дъглас варварски честни: те го предупреждавали, че след тежките седмици на химио- и лъчетерапия самочувствието и здравето му няма да станат по-добри буквално на минутата.

Майкъл Дъглас нямал такива очаквания и затова търпеливо изчакал след лечението още 5 седмици, за да започне да се подобрява и да чуе със собствените си уши, че чудото се е случило и ракът му е победен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *