Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Драго Чая се отърва от 32 кг със здравословен режим

През последните седмици се говори, че Драго Чая е тежко болен и е спрял да се храни. Той е загубил над 30 кг, подлагайки се на „опасна диета“ и било въпрос на време тотално да рухне. Истината обаче се оказа коренно различна.

Драго пред в. „Уикенд“ разказва колко много се е променил животът му за последните 6 месеца. Чая, както е известен водещият в артистичните среди, е в отлично здраве и дори се е преборил с високото кръвно, холестерола и болежките по тялото.

Всяка сутрин той се буди отпочинал, изпълнен с енергия и дори започнал да спортува – нещо, което до неотдавна му се струвало скучно и безсмислено. С 20 см по-малко на талията водещият има чудесна мотивация да прави коремни преси, лицеви опори и да върти педалите на велоергометър по час на ден.

drago chaq„Няма никаква причина за притеснения за здравето ми. Отслабнах драстично, но не драматично. За пръв път от много години насам всичко с него е идеално. Правих си изследвания и показателите ми са чудесни – все едно съм на 23 години“, похвали се журналистът. Той с гордост допълва, че никога не се е чувствал толкова леко, жизнено и енергично.

За Драго да постигне идеалното тегло, никога не е било идея фикс. Всеки дискомфорт в живота му идвал с няколко килограма, качени от нервно хранене. Водещият дори спира да се пита защо е така. Приел, че Господ има неговия си план за живота му и неслучайно му изпраща изпитания – душевни и физически. Това, което го накарало да се изправи срещу тях обаче, била работата му. Журналистът не се свени да признае, че допреди няколко месеца всъщност не виждал какви са проблемите с фигурата му. С кило повече или по-малко, той се намирал еднакво уверен в кожата си.

За него външната обвивка никога не е била от значение. Когато обаче осъзнал, че тя може да застраши работата му, решил да се отправи на война с килограмите си и да докаже, че държи на професията си.

„Ключът към отслабването ми беше една реплика на режисьора на предаването, което водя – „55 години от вашия живот“, Робърт Ковачев. Той се изпусна, като каза, че на продуцента Севда Шишманова й е било неудобно да ми каже, че ме иска малко по-слаб. Бил съм прекалено дебел, за да стоя на екран. Това се случи точно около рождения ми ден. Деня след него се събудих и си казах: „Севда е права! Ще докажа на всички, че за мен няма по-важно нещо от телевизията. Ще сваля килограми, за да отговоря на очакванията на предаването“. И в същия ден започнах диетата си“, споделя Драго.

Преди време той разкри режима си, който изглежда драконовски, но дава видим резултат. В него са забранени всякакви млечни продукти, варива и житни храни, картофи, въглехидрати, сол, захар и алкохол. Единственото, което Драго

слага в чинията, са сурови плодове и зеленчуци, ядки. За вечеря си позволява и парче телешко или пиле на грил. Не консумира нищо, което да изкуши гастрономите, но и диета му не дава причини за паника, защото е добре балансирана и разнообразна. Освен това Чая откраднал един трик от естрадната прима Лили Иванова от времето, в което били близки приятели. Водещият забелязал, че през целия ден тя пие много топла вода. По този начин притъпявала апетита си и чистела тялото си от токсините. Затова сам започнал да пие много от тази съвсем обикновена течност. На ден приема поне по 3 литра и половина.

„Теглото ми се превърна в единственото оръжие срещу хората, които искат да ме уязвят. Когато тежах много – тогава бях дебел и не изглеждах добре за ефир според тях. Когато отслабнах, пък ми измислиха болест. Разбирам защо го правят – не могат да ме нарекат глупав например. Не могат да ме нарекат и бездарен, защото аз за разлика от много други не се натрапвам с таланта и уменията си“, обяснява си истерията около здравето му Драго.

Водещият срещнал много трудности в началото, докато успее да се спаси от вредните навици и да изключи от менюто си храната, която му пречела да е във форма. Много пъти губил мотивация, но точно тогава открил специалните какаови зърна, които го спасявали от глад и изтощение. С тях както и още куп полезни съставки той разнообразил менюто си, за да може днес с гордост да носи костюми с 10 номера по-малки. В талията и ханша вече е смъкнал над 20 сантиметра, а кантарът изобщо не го плаши. Приказките, че е анорексично слаб, обаче не му се нравят. Особено ако се има предвид, че в действителност той е с размерите на един съвсем нормален мъж.

„Моето тегло и форма не са по-различни от тези на Здравко от „Ритон“ или Георги Христов например. Никой обаче не коментира, че те са твърде слаби. При мен това усещане се наложи заради голямата ми трансформация. Бях слон, а станах добре сложен мъж“, обяснява Чая.

За щастие, промяната в живота на Драго не е само физическа, но и емоционална. За пръв път от години водещият е щастлив на всички фронтове – професионален и любовен. С отслабването, прилива на нови сили и самочувствие той привлякъл в живота си и нова любов. При това гаджето му е с цели 20 години по-малко от него. Самоличността му журналистът не иска да издава. Достатъчно му е, че се чувства обичан и че има обект на сърцето си.

„Чувствам се нов човек, прероден. Този уикенд например карах джет – досега не бях се занимавал сериозно със спорт, но и това не ме спира. Имам увереността, че мога да направя всяко нещо, което поискам. Вече нищо не ми е трудно. Сякаш летя не само защото олекнах физически, но и защото освободих духа си от зависимости. Никога не съм се чувствал по-щастлив!“, развълнуван е телевизионерът.

И докато повечето хора, свалили толкова сериозно количество килограми, винаги остават с притеснението, че може отново да си ги възвърнат, Драго е категоричен, че няма да допусне това да му се случи.Той вече е започнал да балансира внимателно храненето си и е преустановил отслабването си. За да запази резултатите му предстои захранване и изграждане на собствен умерен и здравословен режим.

„Сигурно много хора ще ме нападнат, но сам за себе си аз съм си диетолог. Изпитах върху кожата си различни неща, преди да разбера кое ми действа най-добре, и не смятам, че някога отново ще опитам хляб или торта“, кълне се водещият.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Драго Чая се отърва от 32 кг със здравословен режим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *