Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мистерия: черният дроб на това момиче необяснимо стана зелен!

Мистериозна болест накара черния дроб на една млада англичанка да позеленее, а очите й да придобият жълт цвят. Лекарите са й трансплантирали нов черен дроб, но така и не са разгадали мистерията.

drobЖителката на британския град Плимут – Беки Мей, се почувствала недобре. По същото време забелязала, че очите й пожълтяват, описват от medikforum.ru. Беки отишла при личния си лекар, но той не успял да й постави диагноза и я изпратил в болница. В продължение на шест месеца лекарите търсели обяснение на странната болест.

Междувременно чернодробните показатели на Беки постоянно се влошавали. Станало ясно, че черният й дроб е увеличил обема си два пъти и е позеленял. При това положение странната пациентка била определена за чернодробна трансплантация в експресен порядък. Хирурзите, които в крайна сметка провели операцията по трансплантиране на нов черен дроб, били изумени и не могат да намерят обяснение за мистериозното заболяване.

Сега Беки живее нов живот, с нов черен дроб. До края на живота си тя ще трябва да гълта хапчета за потискане на ефекта на отхвърляне заради присадения орган. Здравето й чувствително се е подобрило, но тя не е спокойна. Никой не може да й гарантира, че нещо в организма й няма да “включи” онези процеси, които са били причина за позеленяване на стария черен дроб.

Беки остава под наблюдение, а лекарите продължават да търсят обяснение на нейния странен случай. Те, както и младата им пациентка искат да знаят дали в бъдеще могат да се очакват рецидиви. Сега Беки си спомня, че на 18-ия си рожден ден е опитала алкохол – а вече никога няма да може да вкуси подобно нещо. Но това не я тревожи: тревожи я шокиращото признание на лекарите, че не знаят що за болест е накарала черния й дроб да позеленее.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *