Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да запазим здравето в офиса?

Съществуват общи и частни методи

офис

Към общите се отнасят: занимания със спорт – крос, плуване, разходки; излизане на свеж въздух; преразглеждане на менюто в полза на свежите плодове и зеленчуци; редовните контрастни душове и отпускащи вани.

Към частните методи спадат т.нар. „производствени“ мероприятия: колкото може по-често да се движите, да променяте положението на тялото, периодически да постоите няколко минути със затворени очи, а след това да премествате погледа от близък на далечен предмет. Не обядвайте в офиса – по-добре се разходете до близкото кафене – така ще смените обстановката и ще се раздвижите.

Главното е да сложите точка на храненето с фаст фуд.

Старайте се да направите живота си пълноценен, намирайте време за общуване с приятели и близки, за спортуване, за шопинг. В краен случай просто се разходете на чист въздух преди сън. Щастливият човек е този, който с радост отива сутрин на работа, а вечер с удоволствие се прибира у дома, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *