Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опознайте квартала, докато отслабвате

Обувките за ходене ще ви насърчат да се движите пове­че и ще нама­лят риска от контузии.

отслабване, корем, талия, диета, сланинки,

Направете „детективска“ обиколка. Независимо дали имате деца, внуци или племенници, тази игра е безотказна. Направете списък, който включва предмети като пет червени автомобила, три сгради с цветя отпред, две котки, четири знака „Стоп“ и т. н. След като сте измислили няколко „находки“, които децата да търсят, тръгнете из квартала, докато не забележите всички предмети от списъка. Можете да организирате и приятелски съревнования. Първият, който отметне целия списък, печели.

Разходката след вечеря – постоянен навик. Вместо да се свличате пред телевизора, създайте традиция да се разхождате с партньора си след вечеря. Ако имате малки деца, можете да играете с тях, за да ги забавлявате. Сещате ли са за играта с азбуката? Можете да я използвате, докато ходите. Вглеждайте се в пътни знаци, лепенки и регистрационни номера на автомобили и търсете ду­ми, които започват с всяка буква от азбуката. Щом откриете буквата, премине­те на следващата.

Съставете списък с пет дейности, които можете да практикувате в квартала. Закачете списъка на хладилника и когато идеите ви за активно пре­карване на почивните дни свършат, се консултирайте с него. Например може­те да отидете с велосипед до близкия парк и да си направите пикник, да се от­правите пеша към библиотеката или да запланувате среща с приятели на мяс­то по средата на маршрут, който изминавате пеша.

Обявете един ден от месеца за почистване. Вземете торба за боклук и излезте в квартала за 20 минути. Привлечете няколко съседи да се присъеди­нят. Всеки път, когато трябва да се наведете, за да вземете боклук, превръ­щайте движението в приклякване – изнесете седалището назад и си предста­вяйте, че сядате в невидим стол, докато бедрата ви застанат успоредно на зе­мята. Ще развиете мускулите на краката и ще стегнете задните части. Натруп­ването на мускулна маса помага на организма да усвоява инсулина и стимули­ра метаболизма.

Сложете си обувки за ходене. Може да си мислите, че каквито и да било стари обувки стават, но моделите, предназначени за ходене, ще ви насърчат да се движите повече и ще намалят риска от контузии. Качествените модели са с гъвкава пета, но твърд свод (обувка, чийто свод се огъва, може да напрегне су­хожилията на краката ви). Петата трябва да е подплатена (защото там пада те­жестта) и заоблена, за да осигури лесно и бързо движение. Най-добре е да посе­тите спортен магазин. Независимо дали имате висок или нисък свод, консул­тантите ще погледнат как стъпвате, когато сте боси и ще ви помогнат да избе­рете правилния модел.

Изгаряйте калории на футболния мач на децата. Вместо да си носите сгъваем стол и кръстословица, сложете удобни обувки и се разходете около игрището по време на спортните занимания на децата си. Можете да ги окура­жавате и в движение. Раздвижете се и преди началото на играта, докато те за­гряват. Не забравяйте, че физическата активност засилва действието на инсу­лина (хормонът, който понижава нивата на кръвната захар).

 

 НАНОМАГНИТНИТЕ ЧОРАПИ BIOMAGNETIC POWER са чудесен избор за дълги разходки

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *