ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Масло от чаено дърво магически цяр срещу десетки заболявания

Маслото от чаено дърво притежава невероятна целебна сила за тялото и душата

Целебната сила на маслото от чаено дърво е позната и доказана от векове. Ароматерапията го препоръчва настоятелно, защото специфичното му пикантно ухание въздейства на психиката и премахва лесно умората и стреса.

Масло от чаено дърво
Масло от чаено дърво

Маслото от чаено дърво е ефективно средство срещу всякакъв вид повърхностни и вътрешни инфекции. В наши дни, когато синтетичните антибиотици губят битката, все по-често е добре да се сещаме за уникалните качества на чаеното дърво и маслото, получено от него. То се оказва перфектният страж за нашето тяло, пред който вируси, гъбички и бактерии просто нямат шанс.

Целебната сила на маслото от чаено дърво е изключително мощна – достатъчни са една-две капки от него, за да се постигне желаният ефект.

Може да премахне огромен спектър от проблеми и здравословни предизвикателства, с които ежедневно се сблъсква човекът. Маслото от чаено дърво е ефикасно срещу акне, екземи, разширени вени, пърхот, простудни заболявания, вътрешни вирусни инфекции и кожни наранявания, ухапване от насекоми и алергични реакции, подобрява мозъчната дейност и функционирането на кръвоносната система и още неизброимо много ползи.

Как да използваме най-добре маслото от чаено дърво:

За да премахнете стреса и тонизирате цялото тяло след натоварен ден, са достатъчни няколко капки в горещата вана. Така ще се разделите и с неприятната миризма от краката, причина за която са гъбички.

Акне, ухапване от паразити и гъбички по кожата се третират внимателно, като предварително няколко маслото се смеси със зехтин или друг природен продукт, защото самостоятелно е прекалено силно.

Ако подсилите обикновената инхалация чрез няколко капки масло от чаено дърво, бързо ще се справите със запушеният нос, болното гърло и кашлицата.

Създайте си истинска здравословна атмосфера у дома, като почистите повърхностите не с рекламираните химикали, а с вълшебното масло и малко вода. Антибактериалният ефект е гарантиран от удивителните съставки на маслото от чаено дърво.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *