Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Действието на чаеното дърво е силно, колкото това на антибиотиците

Ползите за човешкото здраве от чаеното дърво се дължат на неговите свойства: антибактериални, антисептични, антивирусни, отхрачващи. Етеричното масло от чаеното дърво се извлича от семената му. Родината на чаеното дърво е Австралия и неговото масло се е използвало от коренните жители векове наред за лечебни цели. Маслото от чаено дърво може да се използва като лек за почти всички тропически инфекции и заболявания. Използва се и за повишаване на имунитета.

Чаеното дърво лекува едни от най-страшните бактериални инфекции, които се развиват в тропиците. Ако човек има рана, тя е много податлива на заразяване с различни бактерии, на третирана с масло от чаено дърво вече е предпазена то микробите. Възможно е чаеното дърво да се предписва като лечебно средство, което да се приема през устата под формата на хапчета. Въпреки, че това се случва много рядко лечението се назначава по този начин за да се излекуват вътрешни бактериални инфекции. Чаеното дърво може да убие микробите виновни за причиняването на различни сериозни заболявания като тропическа треска и малария. Откритите рани са най-податливи на инфекции и затова те трябва да бъдат защитени по-отрано. За да направите това трябва да изберете маслото от чаено дърво, което е с отлични антисептични свойства. То може да се прилага директно върху рани, цирей, порезни рани, някои изгаряния и ужилвания от насекоми. Неговото действие е толкова силно, колкото и но антибиотиците.

Вирусите в днешно време са много опасни и поразяват имунната ни система. Те могат да живеят много сълго в човешкото тяло, но маслото от чаено дърво помага да бъдат наплно убити вирусите и да се изгради имунна защита срещу повторната им поява. То също така помага и за излекуване на обикновенна настинка, грип, пароитит, морбили, варицела и др.

Маслото от чаено дърво увеличава способността на организма да усвоява хранителните вещества от храната и по този начин оказва благоприятен ефект върху цялостното здраве на човека. Освен инфекциите друга причина за появата на различни болести в тялото са натрупаните токсини. Нашето тяло има специални механизми за изхвърляне на токсините от тялото. Един от ези механизми е изпотяването. По този начин се премахват много от токсините, които са в тялото. Помага и за отстраняване на излишната вода и соли от организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *