Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

По-лесно се отслабва през лятото!

Това е сезона на релаксиращата почивка, слънчевите бани и страхотните плодови коктейли!

Ето защо лятото може да е времето в годината, през което е най-лесно да постигнете целите си загуба на тегло.

Хубаво време да бъдете активни. През лятото правим повече упражнения, ходене и въобще физически дейности, тъй като времето е хубаво. Ние хората започваме да мързелуваме при лошо време. Така че възползвайте се от възможността да засилите активната си физическа дейност на открито.

По-малко изпадаме в лошо настроение. През есента и зимата животът става мрачен и пуст и за някои хора това означава, че настъпват сезоните на депресия. Едно проучване, направено в университет в Питсбърг констатира, че хора със зимно сезонно афективно разстройство споделят склонност към преяждане по време на най-депресиращите месеци на годината. 94 процента са заявили, че се изолират през зимата и 90 процента са заявили, че поемат въглехидрати повече от нормалното, когато навън е студено.

Горещото време може да помогне за потискане на апетита. Да, сладоледът е неофициална храна на лятото, но като цяло, може да откриете, че сте по-малко склонни да нападате хладилника през по-топлите месеци. Защо? Топлината може да успокои апетита, защото знойните температури намаляват желанието ви да ядете.

Разголването по бански мотивира за отслабване. Когато показвате повече кожа и се огледате в огледалото, разбирате, че е време да изхвърлите няколко килограма и да стегнете малко мускулите. Хората се замислят за теглото си, когато се наложи да се съблекат сред множеството на плажа. Така получаваме вдъхновение за подобряване на телосложението си и намираме време за упражнения и тренировки.

 

Пиенето на вода от децата през лятото е задължително!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *