Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хомеопатичните лекарства не помагат при “Болестта на Рейно”

Имам непотвърдена диагноза Болест на Рейно. Казаха ми, че все още е рано за категорична диагноза. Запознах се с наличната информация и бих желала да Ви питам с какъв медикамент да започна? Имам посиняване и мравучене на горните крайници, понякога и болка. Опитах с билки, но не съм очарована. Все пак, като не е потвърдена диагнозата, се въздържам от използването на медикаменти. Какво бихте ме посъветвали за Хомеопатията, четох че тя помагала.

А. Николова

Моето писмо е отговор на един Ваш въпрос, относно ефективността на хомеопатичното лечение. От позицията на моя 35 годишен опит в областта на съдовите заболявания мога да Ви кажа, че дори при лечение с известни, признати и правилно адаптирани медикаменти трудно се постига необходимия и дълготраен ефект.
Най-малко в тази връзка може да Ви помогне терапия с хомеопатични медикаменти, в което впрочем, Вие бързо ще се убедите сама. Подобно лечение може да Ви предпише само лекар-хомеопат и никога специалист – съдов хирург или ангиолог.
Доц. Виктор Княжевконсултант на Lekuva.net, тел 052/24-20-88, knyaz@mail.bg

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Хомеопатичните лекарства не помагат при “Болестта на Рейно”

  1. Pingback: Препарат против грип лекува с есенция от гъши дроб | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *