Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Десет съвета за успешно зачатие

Какво е нужно на една жена, която иска да бъде майка – за изпълнението на тази мечта? Любим мъж, здраве…какво още? Ако тези два факта се окажат недостатъчни, има смисъл да се вслушаме в съветите на специалистите.

za4Ето какви са съветите:

* Откажете се от газираното. При жените, които изпиват по две и повече газирани напитки на ден, коефициентът на успешните зачатия е с 16% по-нисък в сравнение с онези жени, които не потребяват подобни напитки, отбелязват от medikforum.ru.
* Лягайте си по-рано вечер. Жените, които са включени в инвитро програми, имат най-добри резултати, когато си осигурят нощен сън от 7-8 часа.
* Мийте си зъбите редовно и подробно. Заболяванията на венците удължават средно с по два месеца срока, който е необходим за успешното зачатие. Желаещите да забременеят всъщност трябва редовно да посещават стоматолог.
* Спортувайте умерено. Прекалено слабите и стегнати жени, които отделят на физическите натоварвания повече от 5 часа седмично, забременяват с 42% по-рядко в сравнение с по-малко пристрастените към спорта.
* Не оставяйте партньора си да се търкаля на дивана пред телевизора. Мъжете, които прекарват 20 и повече часа седмично пред малкия екран, имат с 44% по-малко сперматозоиди от противниците на уседналия живот.
* Научете се да овладявате стреса. При високи стресови нива овулацията буквално “замръзва”.
* Откажете се от глутена. 6% от жените с необяснимо безплодие се оказват с целиакия. Дори да не сте диагностицирани – за всеки случай се откажете за известно време от глутенови храни.
* Накарайте партньора си да стопи малко килограми. Мъжете с наднормено тегло и затлъстяване имат най-ниските показатели по количество и концентрация на сперматозоидите.
* Спрете да пушите – тютюнът вреди еднакво на репродуктивните шансове на двата пола.
* Внимавайте как носите мобилния си телефон. Вече е известно, че мъжете, които имат навика да го носят в джоба на панталона си, имат по-малко и по-слабо енергични сперматозоиди.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *