Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опасна ли е хипотонията за бременните?

Лекарите обясняват, че от ниско кръвно обикновено страдат чувствителните хора, творчески настроените личности, които лесно се впечатляват

хипотония бременни

За да се справите, наред с другите средства е важно да се научите да гледате оптимистично на живота, да се радвате, да се наслаждавате на природата.

Хипотония при бременност

Бъдещите майки непременно трябва да кажат на гинеколога си, ако имат склонност към хипотония, тъй като при бременност кръвното налягане може да спадне още повече. Не се паникьосвайте, тъй като бебето няма да пострада от това, но вашият физически комфорт и емоционално състояние може да се нарушат сериозно. Обикновено лекарите препоръчват на бременните с ниско кръвно налягане да консумират сладък чай с лимон.

Профилактика

Помнете, че трябва да спите не по-малко от 8 часа на денонощие. Сутрин ставайте от леглото бавно, по възможност правете физически упражнения. Вземайте често контрастни душове. Проветрявайте редовно помещението, в което стоите. Приемайте повече пресни плодове и зеленчуци, за да си набавите витамини, и пийте достатъчно вода (1,5-2 л дневно) , пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *