ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

На какво да обърнат внимание зодиите през юни, за да бъдат здрави?

ОВЕН

Периодът е благоприятен за здравето ви. Бъдете разумни, за да избегнете някои дребни неразположения. Ако имате 2-3 излишни килограма, намалете мазнините и захарта, но не следвайте тежки диети.

ТЕЛЕЦ

Ще почувствате последствията от хормонален дисбаланс, при други има опасност от хипертония и повишен стрес. Нищо сериозно не ви грози, просто си почивайте повече и хапвайте пресни плодове.

БЛИЗНАЦИ

Не забравяйте, че алкохолът играе отрицателна роля при венозна недостатъчност. Яжте храни, богати на витамини Е и Р – житни кълнове, зелени зеленчуци, растителни мазнини.

zdraven horoskopРАК

Има опасност от понижен тонус. Най-вероятно страдате от недостиг на витамини. Насочете се към сезонните плодове и зеленчуци – сурови или леко сварени на пара.

ЛЪВ

Някои от вас ще имат сърдечносъдови проблеми, но нищо сериозно не ви заплашва. Консултирайте се с лекар и си осигурете повече спокойни моменти.

ДЕВА

Имате желание за спорт и екскурзии сред природата. Опитайте се да не се разпилявате във всички посоки, изберете вашите приоритети и се придържайте към плановете си, пише сп. „Здравен журнал“.

ВЕЗНИ

Възможни са бъбречни проблеми, които ще преминат от само себе си и няма нужда да ходите на лекар. Психически сте устойчиви и ще преодолеете хроничното заболяване, от което страдате напоследък.

СКОРПИОН

Време е да отидете на очен лекар, ако страдате от главоболие. Помислете повече как да подобрите осветлението на работното си място.

СТРЕЛЕЦ

Чувствате повишена нервност. Присъствието на домашно животинче може да ви помогне да постигнете психическо равновесие. Това ще стане и с грижи за растенията в градината.

КОЗИРОГ

Чувствате се отпаднали – това е неприятно, но не и опасно. Акупунктурата може да балансира вашите ин и ян. Пийте билкови отвари от лавандула и мащерка.

ВОДОЛЕЙ

В средата на месеца може да изпаднете в депресивно състояние. Неразположенията като хроничен запек, раздразнено черво и вирусни инфекции се дължат на изнервеност и неудовлетвореност.

РИБИ

Здравето ви е добро, с изключение на някои дребни неразположения като подуване на корема и парене в стомаха. Преразгледайте начина си на хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *