Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Китайски билки за лечение на замъглено зрение

Тези билки подобряват нощното виждане, забавят развитието на глаукомата и катарактата и пазят очите здрави. 

В китайската медицина черният дроб се свързва със здравето на очите, следователно много китайските билки за визия подхранват и черния дроб.

Gou Qi Zi (Lycium Fruit)

Плодовете на Гоу чи дзъ (Lycium) са по-известни като Годжи Бери. Те са с високо съдържание на антиоксиданти, мононенаситени мазнини и аминокиселини. Гоу чи дзъ имат сладък вкус и са почитани като суперхрана. Те спомагат за подобряване на визията, премахване на сухотата в очите и подхранването на черния дроб и бъбреците.

Ju Hua (Chrysanthemum Flower)

Джу хуа или цветето хризантема е сладка и горчива билка и е една от най-често използваните билки за лечение на очни заболявания. Тя намалява зачервяването, подуването и болките в очите. Също така подобрява замъгленото зрение и късогледството. Накиснете 2 супени лъжици сушени цветове джу хуа в чаша гореща вода и пийте като чай до три пъти на ден.

Sang Ye (White Mulberry Leaf)

Санг ие, известна също като лист от бяла черница, е горчива и сладка билка. Тя намалява сърбежа, зачервяването, подуването,  болките в очите, подобрява замъгленото зрение, главоболието и намалява световъртежа. Накиснете 2 супени лъжици сушени листа от бяла черница в чаша гореща вода и пийте като чай.

Nu Zhen Zi (Privet Fruit)

Ну Жен дзъ е известен също като Ligustrum. Тя е сладка и горчива и подхранва черния дроб и бъбреците, подобрява замъгленото зрение и намокря сухите очи. Тя има противовъзпалителни и антибиотични свойства и намалява болките в очите и зачервяването. Десет до петнадесет грама от билката се варят 20 минути в 200 мл (една чаша) вода, прецежда се след като изстине и се пие.

 

 

Изгладете бръчките около очите с домашна маска!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *