Мария Илиева свали с диета 12 килограма

Перфектната нова визия на Мария Илиева се дължи на специална диета, заради която поп певицата е свалила 12 килограма

Специална диета и постоянство, така Мария Илиева обясни удивителните резултати – цели 12 килограма, които успя да свали през последните няколко месеца. Резултатът може да се забележи във видеото към нейната последна песен „Играя стилно“. За разлика от други нейни колежки от по-лекия жанр, които от стресиращи диети и специални хапчета за отслабване направо се стопиха, поп певицата впечатлява с женствена визия, коментират нейни фенове. И в предишни свои интервюта изпълнителката споделяше, че елегантната си фигура дължи основно на правилното балансирано хранене и фитнеса.

Мария Илиева свали с диета 12 килограма
Мария Илиева свали с диета 12 килограма

Започвайки своя нов музикален проект Мария Илиева е свалила цели 12 килограма в рамките на няколко месеца с помощта на странен хранителен режим, споделят нейни близки.

Красавицата се е доверила на необичайна, но изпитана диета, препоръчваща много вода и консумация на моркови, която намерила записана сред старите фамилни архиви, пише 24chasa.bg. Удивителният резултат не се постига мигновено, обаче за сметка на това ефектът е траен, смята Мария Илиева.

Диетата за отслабване не налага толкова големи аскетични ограничение, като изглежда на пръв поглед. Дори позволява волности и кулинарни изкушения, но само в сутрешните часове и до обяд. След това се разрешават само месо и зеленчуци, а активните заниманията с всякакъв вид спорт или фитнес, са задължителни за поддържане на перфектната форма, след като се свалят необходимите килограми, препоръчва Мария Илиева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *