Стефания Колева предпочита да е здрава, отколкото слаба

През последните години да си слаб е модерно. Това важи в особена степен за популярните лица, които се надпреварват кой ще демонстрира по-елегантна фигура

stefaniya_koleva А неколцината, които носят достойно мощните си снаги, са само изключението, потвърждаващо правилото.

За шепа елит като нашия клюките се разчуват бързо. Тони Димитрова например не можеше да скрие, че се подлага на хранителен режим при д-р Емилова. Суровоядството и прочистващият глад обаче трудно се издържат и след лечението много от звездите бързо-бързо се връщат към обичайното си хранене. Следователно и към предишните си килограми.

Преди 2-3 години стана модно да се вталяваш при диетоложката Енджи Касабие. Сред ВИП клиентите й бяха Стефан Данаилов и Азис. Тя залага на собствена кухня, в която се приготвя дневното меню. Специалистката твърди, че можеш да си сит, да ядеш по 5 пъти на ден и в същото време да слабееш, ако използваш качествени продукти и ги готвиш здравословно. Е, разчита и на специално сиропче, което активизира обмяната.

След това дойде ред за звездна популярност на д-р Гайдурков, на когото се доверяват Къци Вапцаров и Стефания Колева. Теорията на нутрициониста е по-различна от тази на колегите му. Ученикът на Лидия Ковачева препоръчва сурови плодове и зеленчуци и предупреждава да не се консумира всеки ден месо. Според него солта е най-големият враг на елегантността, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *