ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Авангардно и успешно лечение на дискова херния предлага българска клиника

Модерните технологии промениха начина на живот и причините за дискова херния

Преди години дискова херния поразяваше  главно полагащите тежък физически труд, изправени пред опасността да получат наранявания на междупрешленните дискове в гръбначния стълб. Както писахме и ние тук>>>, модерният начин на живот присъедини към рисковата група на предразположените към дискова херния и много хора, работещи на компютри. Ограничената подвижност, неправилната стойка и липсата на двигателна култура – особено при младите хора ги сблъсква рано с неприятната пронизваща болка, която е трудно да се облекчи с медикаменти.

лечение на дискова херния предлага българска клиника
Лечение на дискова херния предлага българска клиника

По данни на СЗО милиони работни часове годишно се губят заради страдания, като дискова херния, лумбаго, ишиас и плексит. Болката може да бъде внезапна и остра, но и много продължителна, което препятства не само изпълнението на служебните задължения, но и вгорчава нормалния живот на хората.

Единствената българска клиника, специализирана в лечението на дискова херния е софийската „Гръбначен център“. Специалистите работят по авангардния метод на минимално инвазивната гръбначна хирургия, гарантиращ до 90% успех.Така се минимизира рискът за пациента, след оперативния период е кратък и болката остава само като лош спомен, свидетелстват многобройните възторжени отзиви на благодарни пациенти.

Изключителният професионализъм на екипа, под ръководството на д-Стоев е способен да сътвори чудеса и да вдигне на крака скованите от дискова херния пациенти. При използвания от тях метод се извършват малки разрези – не повече от 1,5 см, чрез които се осигурява достъп до точно определеното място в гръбначния стълб. Всичко се контролира със супер модерна апаратура и се наблюдава на рентген. На Балканския полуостров няма друга клиника, освен СБАЛ – Гръбначен център” АД, която да използва мини инванзивните методи за гръбначна хирургия. Не е за пренебрегване и фактът, че клиниката работи със Здравната каса, а това позволява повече болни с дискова херния да се разделят с болката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *