Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бабина рецепта с алое премахва кисти

Лесна и евтина бабина рецепта с алое унищожава кисти при гуша, по яйчници и бъбреци. Стоянка Колева от село Банево, Бургас, разказва, че е успяла да стопи огромна киста на щитовидната жлеза, приемайки от вълшебната смес, приготвена у дома.

Стоянка разказва, че е научила рецептата с алое за премахване на кисти от своя възрастна съгражданка. Продуктите, които тя използва, се aloeнамират лесно: вино, мед, алое и ранилист.

„Преди около половин година ми намериха кисти на щитовидната жлеза. Едната беше видима и с просто око. Лекарите ме посъветваха веднага да се оперирам, но аз започнах да търся алтернативен начин за лечение и успях – малко след като започнах да приемам от сместа 4-сантиметровата киста се стопи до 0,9 см, а малките тотално изчезнаха“, разказва жената.

Как се приготвя лекарството?

Вземете 20 листа от алое, 500 гр мед, 500 мл червено вино, 2 с.л. ранилист.

Нарежете листата от алое на дребно и ги смесете с останалите продукти. Оставете сместа да ври на водна баня за около 30 минути. Прецедете и сложете разтвора в стъклено шише. Приберете лекарството в хладилника.

Начин на приемане:

Пие се по 1 с.л. 30 минути преди ядене, докато сместа свърши. Ако кистите са упорити, можете да повторите курса.

Източник: epochtimes-bg.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бабина рецепта с алое премахва кисти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *