Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мед за лечение на рак?

Медът е естествен продукт, създаден от пчелите, които извличат нектар от цветята. 

Бактериите не могат да оцелеят в меда и това се дължи на ниското му съдържание на вода. Това е хранителен източник, който е пълен с антиоксиданти, като витамин С.

В продуктовата си форма, като пчелно млечице (от слюнчените жлези на пчелите работнички), и прополис (веществото, с което се правят питите), е доказано, че свиват тумори в лабораторни проучвания.

Проучванията при лечение и профилактика на рак

В проучване върху мишки, прополисът, пчелното млечице, кафеената киселина и медът са били приложени, преди да бъдат инжектирани с туморни клетки в белите им дробове. Проучването заключава, че ръстът на рак се инхибира от натурални пчелни продукти и раковите клетки, които вече не могат да оцелеят.

Мед от манука за рак на кожата

Той идва от Нова Зеландия и се използва за лечение на рак на кожата. Прилага се външно при превръзки. Той се използва и при язви, получени след лъчева терапия. Установено е, че има успех при прекратяване на щамове на бактерии, които са били резистентни на други лечения.

Израелският мед по време на химиотерапия

За противодействие на ефектите от химиотерапия се използва израелския мед. Нивата на хемоглобина са склонни да се понижава по време на химиотерапия. Израелски мед, който е от линията „Имунна подкрепа, може да помогне за предпазване от здравословни проблеми, които могат да се проявят чрез химиотерапия. Докато приемате продукта, по-ниска е честотата на анемия и други нежелани реакции. Това дава шанс за по-голяма издръжливост на това лечение. С два пъти дневно доза, пациентите са забелязали положителни резултати. Силата може да се върне от 6 до 8 дни, а не месеци.

Пчелно млечице

Пчелното млечице помага за възстановяването на имунната система и добрите клетки, които са били унищожени от облъчванията.

Едно проучване в България показва, че пчеларите са 20% по-малко вероятно да умрат от рак, заради излагането им на пчелна отрова, а също и заради поглъщането на пчелен мед, пчелно млечице и прополис.

Прополисът като естествен стимулант на имунитета

Прополисът е станал известна като естествен имунен стимулант. Той прави това чрез повишаване на имунитета на организма и устойчивост към инфекции. Прополисът има много съставки, които се борят срещу бактериални, вирусни и гъбични инфекции.

Кафеената киселина в прополиса притежава качества, които насърчават смъртта на раковите клетки.

За прополисът също така се съобщава, че се бори с клетките, които причиняват рак на дебелото черво. Той унищожава протеинът, който причинява образуването и растежа на раковите клетки и също така насърчава растежа на нови кръвни клетки, които предпазват от образуване на рак.

 

10 начина да използвате мед, за да получите красива кожа!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *