ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как действат новите лекарства против рак?

За да изясним как действат новите лекарства против рак, трябва да припомним, че нашите клетки в организма са нуждаят от постоянно снабдяване с хранителни вещества и кислород

Капилярите са разклонения на кръвоносната система, които доставят тези необходими за живота на клетката вещества. Кръвоносната система не се променя през живота на човека, но с тези изключения само при определени процеси, контролиращи се от организма. Те са женските репродуктивни цикли, бременност, времето за заздравяване на рани. Освен това процес на разрастване на нови кръвоносни съдове може да настъпи и при вкарване в тялото на нови вещества, които карат клетките да се размножават. Разрастване на клетките може да настъпи и при различни болестни състояния като язва, рак, атеросклероза, автоимунни заболявания.

При някои заболявания се налага да се формират образуването на нови клетки. Например при исхемична болест на сърцето, това е необходимо, за да се получи по-добро подхранване на сърдечния мускул.

лекарства срещу рак
За да изясним как действат новите лекарства против рак, трябва да припомним, че нашите клетки в организма са нуждаят от постоянно снабдяване с хранителни вещества и кислород

При други заболявания се налага точно този процес на образуване на нови клетки да се подтисне, това е характерно за раковите болести. Има и от старите лекарства и от новите, които са създадени с цел да подтискат растежа на нови клетки и те се основат на принципа да влияят на факторите, формиращи растежа на клетките.

Новите лекарства против рак действат така, че да разрушават кръвоносните съдове водещи към раковите клетки и така да им пречат да се кръвоснабдяват. Освен това те не увреждат клетките. Старите лекарства против рак могат да убиват раковите клетки, но те се приспособяват и стават с времето устойчиви и те не можеха повече да им въздействат. Има някои растения, които подтискат растежа на кръвоносните съдове и едно от тях е соята. Тя е препоръчвана от диетолозите за профилактика на рака.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *