Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народната медицина има средства срещу рак

В народната медицина има много средства срещу рак, но повечето са или пренебрегвани от официалната наука или просто забравени

Бичът на съвремието – диагнозата рак, може да изкара от релси дори най-силния духом човек. И ако при доброкачествените форми проблемите се решават лесно, то злокачествените тумори са проблем. Това кара болните да се хващат като удавник за сламка в природните средства срещу рак.

Добре да се подчертае, че лечението, както с промишлени препарати, така и със средствата на народната медицина, трябва да се провежда под наблюдение на компетентен специалист!

прополис
Народната медицина има средства срещу рак – прополис

Прополисът се явява най-мощното лечебно средство против всички болести, в това число и онкологичните.  Изследователи доказват, че прополисът погубва само раковите клетки, без да вреди на останалите. След приемане на прополис се подобрява самочувствието, възстановява се апетитът и сънят. Прополисът има положително широкоспектърно въздействие върху имунната система и я активизира в борбата срещу рака. Приема по се 2-3 пъти на ден в количество 2 г сухо вещество или спиртна настойка.

Следващите две средства срещу рак се смятат за „тежка артилерия“ и трябва особено внимание при тяхното приложение. В трудовете на Авицена се споменава растението бучиниш, но днес все още се спори дали е плевел или билка.

Билката бучиниш като средство срещу рак
Билката бучиниш като средство срещу рак

Смята се, че това е отровата, погубила философа Сократ и царица Клеопатра. Съдържа алкалоиди с нервнопаралитично действие. Има поразителна външна прилика с магданоза, но с характерна неприятна миризма. За лекарствени средства се използват пресни цветове, зелени семена и листа. Не повече от 100 грама бучиниш се залива с литър спирт и престоява 18-20 дни. Употребява се по схема с плавно увеличаване, като се започва с една капка в чаша вода на ден. При първи признаци на отравяне дозата се намалява. След курса задължително се прави 1 месец почивка. Отровата в него потиска раковите клетки, стимулира кръвотворните органи и има обезболяващ ефект.

Според изследователите злокачествените тумори са причинени от гъбички и затова гъбите се използват от народната медицина като естествено средство срещу рак.

мухоморка
Гъби срещу гъби – мухоморка

Мухоморката е следващото отровно растение, използвано за лечение на рак, дерматити и заболявания на гръбначния мозък. Лечителите препоръчват спиртен извлек, приготвен от 3-4 гъби, залети с литър чист спирт. Съхранява се на хладно, тъмно и недостъпно за деца място. Употребява се по същата схема: 1 капка в чаша вода, с постепенно нарастване до 30 и последващото намаляване. След задължителната почивка, курсът може да се повтори.

Природата ни е създала и в нея съществуват естествени средства срещу практически всички болести, включително рак, смятат привържениците на природосъобразния начин на живот. Всеки случай е строго специфичен и е важно е да се знае, че както всички други, средствата срещу рак на народната медицина не са панацея и само измамник може да гарантира 100% изцеление.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *