Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Токсините изхвърлете с рецепти на проф. Мермерски!

profesor mermerskiТоксините са химически съединения, които попадат в организма при хранене с развалени храни или такива, които са третирани с консерванти, оцветители и други химични съединения.

Токсините могат да попаднат в организма и чрез замърсения въздух, а също така при работа в химически лаборатории, в помещения, в които се пуши.

Те са опасни за човешкия организъм, тъй като освен че отслабват имунната система, водят до увреждането на цели органи и системи в него, обяснява проф. Христо Мермерски.

Магданозът има силни детоксикационни, антисептични и антиспазмолитични свойства. Затова е хубаво всяка сутрин да изяждате по 100 гр магданоз. Така вашата отделителна система ще започне да работи усилено.

За да изхвърлите токсините от организма си, можете да започнете и прием на ленено семе. Вземете 1 с.л ленено семе и го залейте с 1 литър гореща вода. Варете го на водна баня в продължение на 15 минути. Прецедете и долейте още гореща вода.

Целулозата на фасула също може да ви помогне, тъй като действа като метла по отношение на токсините в организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *