ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта с уникални свойства при кръвно, артрит, затлъстяване и рак

Това е уникална рецепта притежаваща полезни за здравето лечебни свойства за различни болести в това число и рак

Някои храни, които често използваме в ежедневието имат много полезни за здравето лечебни свойства, те са своеобразна рецепта за лечение. Например чесънът има свойството да спира развитието на раковите клетки, бори се с бактериите и чисти от холестерол кръвоносните съдове. Лука има подобни свойства, пчелният мед е добър антисептик и подпомага имунната система. Джинджифилът има също свои полезни свойства и т. н.

рецепта лечение на рак
Една уникална рецепта с мед, чесън и ябълков оцет

Представяме Ви една уникална рецепта с три от продуктите в нашето домакинство: мед, чесън и ябълков оцет. Лекарите са на мнение, че тази комбинация е полезна за болести от артрит до рак. Установено е, че тя лекува безплодие, високо кръвно налягане, артрит, астма, премахва болки в мускулите и ставите, полезна е още при зъбобол, проблеми с половата мощ, усилва имунитета и е ефикасна срещу развитието на рак на гърдата и на дебелото черво.

За изпълнение на рецептата са нужни 8 скилидки чесън, една чаша ябълков оцет и още една чаша пчелен мед. Продуктите се смесват за около една минута в блендер на високи обороти и се съхранява за 5 дни на тъмно в хладилник. Получената смес се пие сутрин преди закуска 2 супени лъжици в чаша разредена с гроздов или портокалов сок.

При редовна употреба тази рецепта понижава нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта. Това доказват изследванията.

Д-р Хен Лий Тсно в Китай е публикувал  в един от най-авторитетните вестници, че редовното пиене на рецептата довело до понижаване значително на нивото на холестерола и кръвното на пациенти само за една седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *