Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Глухарчетата вече са тук! Какво лекуват?

Това са едни страхотни растения с красив жълт цвят и на всичкото отгоре имат лечебни свойства.

Може би вашата представа за разкошен двор включва само зелена трева и вие сте сред масите, които прекарват много време и енергия да хвърлят пестициди, да косят райграса и да унищожават глухарчетата. Ако е така, време е да престанете. Много по-добре ще бъде, ако сключите мир с глухарчетата и ги използвате като храна и лекарство, а не да тровите земята, а след това да бързате  до магазина, за да си купите  добавки – фармацевтични продукти, които съдържат същите лечебни качества, които притежава глухарчето! Да, това е вярно! Всички части на глухарчето се използват за направа на лекарства. Глухарчето  въплъщава упоритост, устойчивост, изобилие и е страхотно, че то вирее почти навсякъде около нас!

Ботаническото му име е Taraxacum Officinale. И сега ще ви предложим уникална рецепта за лечебен елексир от глухарче. Направете го и го използвайте винаги, когато имате здравословен проблем по 1 супена лъжица сутрин и вечер преди храна.

–      Неговото най-забележително лечебно свойство е, че подхранва черния дроб.

–      Чай може да се направи от листата или корена.

–      Листата, особено младите листа в началото на пролетта, правят съкрушително допълнение към вашата салата.

–      Елексирът от глухарчета облекчава болки в главата, ръцете, краката, мускулите, стомаха и ставите!

Рецептата:

1 ½ чаша само жълтата част на цветовете;
1 чаша мед;
250 мл домашна, двойно препечена ракия без значение от какъв плод.
Наберете цъфнали глухарчета и махнете всички зелени части, оставяйки само жълтите листенца. Поставете немити цветовете в стъклен буркан от литър. Покрийте ги с меда и разбъркайте. Сипете ракията, при което бурканът не се пълни, за да може сместа да се бърка. Оставя се на слънце в продължение на един ден и се разбърква един път.

После се слага на тъмно и след един месец (като всеки ден го разбърквате) прецеждате от цветовете и сипвате в стъклено шише, като веднага лепвате етикет! Тъй като меда и ракията са естествени консерванти, вашият еликсир ще трае години!

Генотрон
Генотрон съдържа лековити съставки с доказани ползи при онкологични проблеми – корен от глухарче, джинджифил, гъби Рейши и Чага

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *