Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изобретиха електрошокови колани за импотентни!

Векове преди появата на виаграта мъжете отчаяно търсят начин да се справят с половата си немощ. електрошокови колани за импотентни

И когато към края на XIX век чудото, наречено електричество, започва да става общодос­тъпно, съвсем естествено се прокрадва и теорията, че то може да се превърне в решение на еректилния проблем.

Изобретиха електрошокови колани за импотентни

Така не след дълго на пазара са пуснати електрошокови колани. Находчивите търговци лепят огромни рекламни плакати по витрините на магазините си, обещавайки „възвръщане на мъжката мощ“. Още по-удивителното е, че дълго време във вестниците и медицинските журнали са публикувани обширни ста­тии, разказващи за невероятното действие на въпросните устройства. Един от най-големите им поддръжници сред лекарите е американецът Едуард фут. Той написва цяла книга, възхваляваща електрошоковата терапия. Категоричен е обаче, че коланите в никакъв случай не бива да се ползват в домашни условия, а само под наблюдението на лекар. И то не какъв да е, а притежаващ „магнетичен характер“ – като самия него. „В областта на гениталиите електричеството има особено удивително действие – цитиран е във вестникарска статия друг лекар на име Дейвид Рейнълдс. – Импотентност изчезва, силата и желанието от младостта се завръщат, а мъжът – остарял без време, може да се подмлади с 15 години.“

Изобретиха електрошокови колани за импотентни_

Срамувайки се от проблема си, повечето мъже избягват лекарските ка­бинети и ползват коланите тайно, поръчвайки си ги по пощата. Като резултат са продадени стотици хиляди бройки. А това пък е поредното доказателство за силата на рекламата, успяла в конкретния случай да заглуши ужасяващите викове от болка, които, без съмнение, са надавали изкушилите се да надянат колана.

 

 

 

Билки „вдигат егото“ ви, вместо виагра

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *