Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо мъжете губят ерекция?

Има моменти, когато тялото изненадва със своите капризи и ни поставя в неудобна ситуация. Такава ситуация може да бъде загубата на ерекция преди да е настъпила еякулацията. Причините за това може да бъдат както емоционални така и здравословни.  

Гняв – когато човек е ядосан и гневен кръвта нахлува в лицето, когато би следвало да бъде в гениталиите.

Тревоги – ако мъжът се притеснява и тревожи относно възможностите си и това дали ще успее да задоволите партньорката си в леглото, постигането и поддържането на ерекцията могат да бъдат затруднени. Тревогите от всяко друго естество също отнемат от енергията и желанието за секс.

Ниско самочувствие – ако човек сам не се харесва, как да бъде харесван от другите? Лошото самочувствие влияе особено силно на смелостта и действията в леглото.

Стрес – ежедневния стрес в работата, например може да рефлектира по много неочаквани начини върху организма, включително и върху пениса.

Понижено либидо – слабото желание за секс не е задължително да бъде сериозен проблем. Много са факторите, които могат да потиснат желанието, освен изброените до тук, дори и отношението на партньора може да бъде от значение.

Депресия – това състояние е емоционален проблем, който влия отрицателно на мислите и самочувствието, което пък от своя страна, както вече разбрахме могат да бъдат причина за невъзможността да се поддържа ерекция. Друг проблем на депресията е, че лекарствата за лечението и също потискат сексуалните способности.

Алкохол – всички знаем, че прекаляването с алкохола не се отразява добре на организма като цяло и в повечето случай възпрепятства успешното завършване на половия акт. Прекаляването с употребата му може да доведи и до импотентност.

Лекарства и наркотични средства – доста е дълъг списъкът на медикаментите, които могат да причинят проблеми с ерекцията. В това число влизат лекарства за контрол на кръвното налягане, болкоуспокояващи, антидепресанти, както и наркотични и упойващи вещества като амфетамини, кокаин, марихуана.

Напълняването – напълняването може да рефлектира негативно както на самочувствието така и на сексуалните способности. Мастните тъкани по принцип отделят естроген, който се приема за женски полов хормон. Той има свойството да потиска тестостерона, което понижава либидото и затруднява ерекцията. Наднорменото тегло обикновено е свързано и с високо кръвно налягане, а то по принцип има пагубно въздействие върху малките кръвоносни съдове и влияе в ущърб на кръвоснабдяването на пениса.

Здравословното състояние – има редица състояния и заболявания които оказват отрицателен влияние върху ерекцията на мъжа. Такива са диабет, високо кръвно налягане, уплътняване на артериите, наранявания на гръбначния стълб, множествена склероза. Оперативното лечение на простатата и пикочния мехур също е възможно да засегнат нерви и кръвоносни съдове, които участват в ерекцията. Всяко заболяване, дори грип, също може, временно, да повлияе.

 

 

 

4 мита, които провалят интимното представяне на мъжа

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *