Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

80-годишен се излекува от рак по необичаен начин?

Той бил на близо 80 години и лекарите му давали 2 седмици живот, но навременното лечение с канабис му спасило живота

Семейство се разболява от рак преди години, но оздравяват с помощта на конвенционалната медицина. Мъжът Стан Рутнер страдал от Неходжкинов синдром и оздравява трудно с продължително лечение за половин година, а неговата съпруга Барб Рутнер от рак на гърдата. Минават години и мъжът се разболява от рак на белите дробове и на мозъка. Той бил зъболекар и сега положението му било много отчайващо.

рак
Болен от рак се излекува с алтернативна медицина

Стан постъпил на лечение в болница, но положението му се влошавало, получил пневмония и трябвало да диша кислород с апарат, също получил и мускулна атрофия и бил вече на инвалидна количка. Според прогнозата на болестта лекарите му давали само 2 седмици живот. Дъщеря им Корийн заедно със своя съпруг им предложили да го лекуват с нетрадиционна медицина. По време на предишните си лечения двамата ползвали природни средства за лечение, като помощно средство. Сега обаче за безнадеждно болния Стан имало една възможност – да опита лечение с канабис. В щата Северна Калифорния, където живеели семейство Рутнер било разрешено отглеждането и ползването на канабис за медицински цели. Това било в тяхна полза. Дъщеря им проучила как да лекува баща си и му донесла таблетки с извлек от канабис. В тях са извлечени канабиноидите чрез технология с кокосово масло и не съдържат психотропния елемент в марихуаната.

След като започнал да пие таблетките, Стан започнал да се подобрява и не след много време нямал нужда от инвалидна количка и от резервоара с кислород, за да диша. Когато отишъл на преглед с ядрено-магнитния резонанс, не се установило никакво опасно заболяване. Той бил излекуван от коварния рак с канабис. Оттогава взема поддържаща доза таблетки с канабис всеки ден.

b17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *